Cum să-ţi ondulezi rapid părul

Te-ai întrebat vreodată cum de unele femmei au timp şi răbdare să-şi onduleze părul dimineaţa? Ţinând cont de sfaturile noastre,poţi obţine bucle în doar câteva minute. Prinde-ţi părul într-o coadă de cal. Ondulează-ţi şuviţele la vârfuri,după care lasă-ţi părul liber. Operaţiunea nu ar trebui să-ţi ia mai mult de 5 minute.

Citeşte şi:Sfaturi şi reţete pentru un păr ondulat

Cum fixezi şuviţele rebele

Ţi-ai prins părul într-o coadă şi ai observat că pe alocuri şuviţele sunt rebele? Pentru a le fixa,pulverizează fixativ pe o periuţă de dinţi. Confecţionată din fire de păr de porc,aceasta îţi va netezi podoaba capilară. Tot ce trebuie să faci este să treci cu periuţa de dinţi peste şuviţele rebele.

Ascunde-ţi elasticul de păr

Obişnuieşti să-ţi porţi părul prins în coadă? Ce-ai zice de o schimbare? Prinde-ţi părul după care rulează şuviţele în jurul elasticului de păr. Securizează firele cu ace de siguranţă,iar la final,pulverizează fixativ. În felul acesta cocul nu se va destrăma pe parcursul zilei.

Citeşte şi:Coafură lejeră de zi în trei paşi

Foloseşte şampon uscat

Dacă ai părul lung,cu siguranţă nu ai timp să-l speli zilnic. Pe lângă asta,spălatul zilnic poate dăuna şuviţelorde păr,căci sunt eliminate uleiurile naturale ale părului. Fără ele,firele îşi pierd din elasticitate şi se rup cu uşurinţă. O soluţie la-ndemână este folosirea şamponului uscat. Tot ce trebuie să faci este să pulverizeazi soluţia la rădăcina firelor,după care să tapotezi cu un prosop curat.

Dormi cu părul împletit

Vrei onduleurilejere? Dormi cu părul împletit. Cele mai frumoase bucle obţii dacă-ţi prinzi părul într-o coadă de peşte.

Credit foto:www.styleblazer.com