Taur

În primul rând, ţie îţi ia foarte mult timp să te îndrăgosteşti şi să fii într-o relaţie serioasă. Când acest lucru se întâmplă, parcă nu îţi vine să renunţi la ceea ce ai construit, doar de dragul lucrurilor materiale pe care ai reuşit să le obţii. Practic, ajungi să te obişnuieşti cu un confort atât fizic, cât şi psihic la care nu eşti dispusă să renunţi, deşi ai avea toate motivele să o faci.

Rac

Sunt momente în care crezi că nu meriţi să ai parte de o persoană mai bună în viaţa ta, motiv pentru care te mulţumeşti cu partenerul pe care îl ai şi îl accepţi aşa cum este, chiar dacă defectele lui sunt mai multe la număr faţă de calităţi. Eşti o persoană sensibilă şi iubitoare, care preferă să se sacrifice din dragoste, doar pentru a şti că primeşte un strop de afecţiune. Refuzi o schimbare de teama de a nu fi rănită.

Fecioară

Deşi te străduieşti să te perfecţionezi în relaţia de cuplu şi să îţi transformi partenerul într-unul ideal, eşti conştientă că acest lucru este aproape imposibil. De aceea, după îndelungi eforturi, ajungi să îţi dai seama că eşti nevoită să te mulţumeşti cu ceea ce ai şi, întotdeauna, consideri că ai primit ce ai meritat de la soartă. Când simţi că nu mai faci faţă, preferi să te complaci în situaţie decât să îţi schimbi statutul.

Balanţă

Urăşti conflictele, aşa că faci tot posibilul să îţi meargă bine în relaţie. Încerci să vezi întotdeauna partea plină a paharului şi să o ignori pe cea mai puţin plăcută, chiar dacă uneori e greu să faci acest lucru. Adevărul este că îţi e teamă de singurătate şi crezi că eşti suficient de bună în a-ţi ascunde nemulţumirile. Ai grijă să nu acumulezi frustrări!

Capricorn

Dacă ţi-ai luat un angajament, oricât de mic ar fi acela, îl duci până la capăt. Eşti dispusă să lupţi pentru ceea ce e al tău şi eşti foarte posesivă în relaţii. Nu suporţi concurenţa, de aceea preferi să fii mulţumită cu ceea ce ai şi să îi dai impresia partenerului că el e cel mai bun de până acum. Ai fi în stare şi să minţi, doar pentru a nu distruge cuplul.

Sursă foto: www.pixabay.com