Colierul din perle

Dacă-ţi place stilul clasic, atunci trebuie să ai măcar un colier din perle,fiind cel care creează un echilibru excelent între aspectul modern şi eleganţa clasică. Perlele pot fi purtate cu articole vestimentare de orice culoare. De exemplu,poţi purta un colier lung de perle la rochii formale şi informale,pentru a adăuga o notă de eleganţă.

Cerceii rotunziCerceii rotunzi merg bine cu aproape orice tip de rochie. Ai posibilitatea de a-i purta la ţinute formate din rochii formale sau casual, blugi sau fuste. De asemenea,cerceii rotunzi din aur sunt perfecţi pentru ocaziile speciale,cum sunt petrecerile.

Brăţările din aur

Purtarea de brăţări pe încheietura mâinii adaugă o notă de delicateţe look-ului. La fel ca blogger de modă Kristina Bazan, poţi opta chiar şi pentru brăţări lanţ, care vor arăta creativ atunci când sunt purtate cu brăţări subţiri şi inele mai mari. Alege-le pe cele care-ţi reflectă personalitatea şi pe cele versatile,pentru a le putea purta la orice.

Colierul lung sau latColierele lungi şi cele late sunt foarte la modă,iar ele arată bine cu orice articol vestimentar. Poţi purta lănţişoare scurte cu mai multe straturi-duble sau triple. Sau, pur şi simplu optează pentru un colier mai mare, care poate face o impresie îndrăzneaţă, chiar dacă porţi o rochie simplă.

Clasicul ceasCeasul este accesoriul clasic care dă un plus ţinutei. Cheia constă în alegerea celui versatil,pe care-l poţi purta la majoritatea ţinutelor, de la cele formale la casual.

Cerceii mari

Perfecţi pentru evenimente grandioase şi petreceri formale,cerceii mari dau o notă unică de eleganţă ţinutei. În plus,sunt la modă şi se văd foarte frumos în urechi,mai ales când părul este prins. Acest model de cercei nu trebuie ignorat,ci merită să fie purtat de fiecare dată când ai ocazia.

Sursă+credite foto: glamradar.com