Coafat pe jumătate

Când eşti pe fugă,uită de placa de păr,de bigudiuri sau de fixativ. Pur şi siplu împleteşte două codiţe din părul de la tâmple şi adună-le la spate unde le prinzi cu un elastic. Pentru volum,trage uşor cu acul unui pieptăne special. Dacă ai bretonul tăiat,lasă-l cât mai dezordonat. Vei fi pur şi simplu irezistibilă în doar câteva minute.

Buclele vor fi mereu sexy

Dacă vrei un nou look uşor de întreţinut care să atragă toate privirile asupra ta,nu trebuie decât să îţi pui părul pe bigudiuri. Ai grijă ca aspectul să fie unul cât mai rebel,fiindcă nu se mai poartă de mult buclele stil „sărmăluţe”. În cazul în care eşti pe fugă,foloseşte ondulatorul sau pur şi simplu puţină spumă şi adună şuviţele în pumni pentru câteva zeci de secunde.

Părul drept,încă în vogă

O coafură clasică,dar care nu te lasă să greşeşti,este cea cu părul drept. Foloseşte şi produse de îngrijire speciale pentru temperaturi ridicate,care protejează firele. Împarte pleata în şuviţe şi îndreaptă cu placa. Pentru un look impecabil,îngrijit,dar sexy,poţi insista mai mult pe breton şi lăsa capetele firelor de la spate dezordonate.

Uşor ondulat

Părul care arată ca şi când abia ai fi ieşit din piscină va arăta mereu minunat. Foloseşte o spumă de păr şi înfăsşară şuviţele pe deget timp de câteva secunde. Aranjează-le pe rând,pentru un aspect cât mai natural. Data viitoare când vei merge la întâlnire,încearcă această coafură. Nu ai cum să dai greş.

Breton lung

Dacă vrei să obţii un aspect nou,dar încă nu ai idee cum,tunde-ţi doar puţin bretonul. Ştii deja că pentru un look fresh nu este nevoie decât să schimbi cărarea sau să aranjezi bretonul în alt mod. Tunde-l în scări,uşor asimetric,şi fă-ţi cărarea într-o parte. Apoi,doar treci cu degetele prin păr pentru a-l aranja puţin şi,gata,ai o coafură sexy!

Look hollywoodian

Dacă vrei să obţii un aspect retro,precum celebrităţile de la Hollywood,încearcă asta. Pentru a crea această coafurătrebuie să îţi faci bucle pe care să le prinzi cu un elastic în creştetul capului. Maschează elasticul cu o şuviţă de păr. Coafura merge pentru orice ocazie.

Credite foto:hairstraightenerbeauty.com