Cele mai eficiente trucuri care dau volum genelor într-un timp foarte scurt şi care trebuie adăugate în regimul de frumuseţe sunt:

Creşte volumul genelor în câteva secunde

Dacă vrei ca genele tale să aibă mai mult volum,după aplicarea rimelului presari peste gene pudră pentru copii sau pudrăde talc. Aşteaptă timp de câteva secunde ca amestecul dintre cele două să se usuce şi apoi dai un alt strat de rimel.

Foloseşte rimelul cu peria specială pentru volum

Pentru ca genele să aibă volum după ce ai aplicat mascara,ţine peria orizontal pentru a acoperi toate genele. Dacă vrei un efect alungit,aplică rimelul vertical.

Aplică ulei esenţial de nucă de cocos

Aplică pe gene înainte de a merge la culcare ulei esenţial de nucă de cocos,care este o alternativă foarte eficientă pentru lubrificarea,întărirea şi hidratarea genelor. Înmoaie o perie curată în uleiul de cocos şi aplică pe gene începând de la rădăcină şi până la vârfuri.

Creşte durata de viaţă a rimelului

Atunci când rimelul este prea gros,este aproape imposibil ca genele să fie frumoase şi definite. Pentru ca conţinutul rimelului să devină mai lichid,pune-l într-un pahar cu apă caldă.

 Foloseşte două tipuri de rimel  

Dacă vrei gene lungi şi,din care machiajul să fie uşor de îndepărtat,aplică două tipuri de rimel. În primul rând,alege unul standard,apoi unul rezistent la apă.

Stimulează creşterea genelor cu ceaiul verde

Un alt produs natural care stimulează creşterea genelor este ceaiul verde. În plus,le va proteja de substanţele agresive prezente în rimel datorită antioxidanţilor care se găsesc în băutură.

  

Alte produse care stimulează creşterea genelor sunt:

  

-uleiul de vitamina E;

-uleiul de măsline.

Sursă+credit foto:www.steptohealth.com