Parfumul în exces

Un parfum poate spune multe despre tine. Fie că alegi unul cu miros dulce sau unul mai impunator,important este să te reprezinte. Ai grijă,însă,să nu întreci măsura. Un lucru bun,folosit în exces,devine deranjant. Pentru a te asigura că foloseşti cantitatea potrivită,nu aplica mai mult de trei pulverizări.

Fondul de ten nepotrivit

Fondul de ten este perfect pentru a-ţi face pielea să arate catifelată şi moale. Totuşi,alegerea unui fond de ten care nu se potriveşte pigmentului tău poate avea consecinţe devastatoare. Ai grijă şi la marca pe care o alegi. Unele fonduri de ten pot păta gulerul hainelor. Dacă trebuie să alegi între două nuanţe şi nu eşti sigură care este alegerea mai bună,rămâi cu nuantă uşor mai deschisă. Nu uita să cureţi urmele evidente după ce aplici fondul.

Gene încărcate

Un rimel conturează perfect ochii,însă folosit în exces încarcă genele şi îţi oferă un aspect dezordonat şi neîngrijit. Dacă preferi genele false,aplică-le cu mare atenţie şi evită aspectul păianjen. Câteva gene false aplicate la colţurile ochilor oferă un aspect inocent şi sexy,fără supraîncărcare.

Epilare imprefectă

Fie că preferi ceara,epilatorul sau lama,atunci când te epilezi pe fugă picioarele tale vor arăta îngrozitor. Cea mai propice perioadă pentru epilare este seara. În timpul somnului,picioarele se umflă. Dacă te epilezi dimineaţa cel mai probabil vei rata câteva fire.

Dinţii galbeni

Nu numai că nu este sănătoasă,dar o dantură galbenă este neatragătoare. Pentru un zâmbet strălucitor,foloseşte tratamente pentru albirea dinţilor.

Autobronzant potocaliu

Pentru un bronz frumos şi în anotimpul rece,cea mai bună soluţie este solarul. Dacă nu dispui de timpul şi resursele necesare pentru o vizită la solar,un bronz subtil,care să ofere pielii un luciu plăcut,poate fi obţinut şi din diferite loţiuni. Ai grijă să nu foloseşti prea multă culoare. Mergi la sigur cu o cremă sau un spray cu o singură nuanţă mai închisă decât cea a pielii tale.  

Parul ţeapăn

Un păr frumos şi sănătos trebuie să arate natural,sa fie strălucitor şi moale. Folosind prea mult fixativ sau prea multă spumă,parul tău va fi ţeapăn şi deloc natural. Cine vrea să-şi treacă degetele printr-un păr îmbâcsit? Foloseşte o coafură simplă şi frumoasă,care nu necesită prea multe produse.