Talia la vedere

Cele mai frumoase ţinute vara aceasta sunt cele reprezentate de evidenţierea taliei. Fie că porţi rochiţe strânse pe talie,fie fuste şi pantaloni cu talie înaltă,combinate cu bustiere,vei întoarce cu siguranţă capete. Ai grijă,totuşi,să treci pe la sală,pentru a menţine o talia de viespe.

Imprimeurile florale

Florile pictate în culorile primăverii te transformă şi pe tine într-o floare primăvăratică. Această piesă vestimentară reuşeşte să scoată în evidenţă latura ta feminină şi delicată.

Combinaţia alb şi negru

Dacă în garderoba ta se găsesc piese vestimentare albe şi negre,eşti o norocoasă. Designerii au pus accentul,în acest sezon,pedungişi pătrate albe sau negre. Combină-le,e momentul să fii creativă.

Ţinuta din denim

Poate fi una din ţinutele tale preferate din acest sezon. Chiar dacă nu ai renunţat la blugi niciodată,cămăşile,sau jachetele din denim pot fi,de asemnea,pe placul tău. O ţinută din demin reuşeşte să îţi dea un aer tineresc.

Dungile

Nu trebuie să lipsească din dulap. Dungile albe,sau negre trebuie purtate cu grijă,pentru a te avantaja. De exemplu,dungile verticale înalţă orice siluetă,iar cele orizontale sunt potrivite dacă ai o siluetă de invidiat. Aşa că,foloseşte-le inteligent!

Volanele

Sunt nelipsite din prezentările de modă ale designerilor. Pe lângă faptul că te fac foarte feminină,te ajută să-ţi evidenţiezi talia. Ele dau foarte mult volum. Aşa că,poartă-le cu grijă,pentru un efect garantat!

Mixurile de imprimeuri

Sunt exact ce ai nevoie pentru a da viaţă unei ţinute. Fie că vorbim de imprimeurigrafic sau florale,efectul va fi unul garantat.


Citeşte şi:

Modele de sandale în tendinţe

3 accesorii în tendinţe