Nu trebuie să urmezi cursuri de makeup sau să investeşti sume colosale în produse de top. Însă,din păcate,va trebui să investeşti timp şi să îţi formezi mâna,mai ales pentru detaliile care te scot în evidenţă şi îţi definesc lookul. Mai jos avem câteva reguli simple,precise,care îţi vor fi de folos:

1. Foloseşte mai puţine produse,pentru un machiaj de zi naturaleţea fiind cheia. Evită să utilizezi produse în exces,nu e cazul să realizezi un look complex sau să foloseşti farduri închise în timpul zilei. Fardurile mate de pleoape,în culori neutre,vor fi mereu potrivite,iar pentru un plus de strălucire poţi utiliza un fard de ploape crem ori bej cu puţin sidef,discret. Evită creionul negru ziua.

2. Nu poţi realiza un machiaj perfect dacă nu ai ustensilele potrivite. Poate nu vrei să investeşti prea mulţi bani în pensule pentru machiaj,însă nu vei putea obţine un look perfect fără pensula pentru fond de ten sau fără cele pentru fardul de pleoape. Achiziţionează o pensulă bună de fond de ten,iar rezultatele vor fi superioare! Nu mai folosi degetele pentru a întinde fondul de ten,fiindcă vei diminua capacitatea de acoperire a produsului!

Află de AICI alte trucuri de machiaj.