Adolescenta aflase că urmează să devină mamă atunci când se afla în ultimele săptămâni de sarcina. Şi asta pentru că trupul său nu a suferit nicio modificare. Abdomentul plat i s-a transformat într-o burtică atunci când o moaşă a repoziţionat corpul bebeluşului. 

Adolescenta a uimit pe toate lumea după ce a postat o fotografie în descrierea căreia spunea că este însărcinată în nouă luni, dar abdomenul său arăta contrariul. Dacă internauţii au rămas şocaţi, la fel a fost şi ea atunci când medicii i-au spus că este însărcinată, deşi ducea o viaţă normală. 

„ A fost o surpriză pentru toată lumea. Mama mea a fost la fel de şocată ca mine. Personal nu credeam că e posibil să nu ştii că eşti însărcinată, până mi s-a întâmplat mie”, a povestit Saffron.


Tânăra a dezvăluit că mama ei a sugerat să facă un test de sarcină atunci când au observat că pe abdoment i-a apărut o linie ciudată. Deşi niciuna nu credeau că poate fi adevărat, au decis să înlăture orice suspiciune.

Astfel, s-a dovedit că era însărcinată în 37 de săptămâni, iar copilul era aşezat cu spatele. Moaşa a răsucit pruncul în jurul stomacului lui Saffron şi într-o secundă s-a format şi „burtică de gravidă”. Apoi, tânăra a început să simtă mişcările bebeluşului său.

Doar şase săptămâni mai tarziu, aceasta a dus pe lume un băieţel perfect sănătos, pe nume Oscar Heffer.


Sursă: thesun.co.uk