Descoperă în această ediţie a revistei multe articole captivante, reţete pentru mesele festive, răspunsuri medicale şi sfaturi pentru o dietă echilibrată şi o viaţa sănătoasă, dar şi un interviu cu adevărat nemaicitit despre tradiţia revelioanelor de la Antena 1. Dan Negru ne-a dezvăluit fără ocolişuri care este reţeta lui pentru un Revelion de succes! Mai poţi citi în această ediţie cum poţi obţine coafuri care te fac vedeta petrecerii, care sunt beneficiile uimitoare ale cardamomului, regele condimentelor. De asemenea, în acest număr special ai un caiet generos cu reţete, mai precis, 16 pagini cu idei de reţete pentru mesele de sărbători!

Află din ultima ediţie „Click! Pentru femei‟ din acest an cât de important este pentru sănătate să îţi asculţi ceasul biologic!, cine a fost Lia Manoliu, cum e să fii părinte sever vs părinte permisiv, cele mai impresionante focuri de artificii de Revelion, dar şi care sunt cele mai cunoscute superstiţii bizare de Anul Nou. Citeşte revista de la prima la ultima filă, pentru că vei descoperi o lume întreagă într-o singură ediţie.

Află detalii despre cum să te abonezi la revistă, pentru a profita de reducerea de 29% faţă de preţul la chioşc https://abonamente.adevarul.ro/19_click-pentru-femei