Aşadar,începând cu această perioadă,brand-urile internaţionale preferate ale prahovenilor şi nu numai le-au pregătit celor prezenţi cele mai bune promoţii şi oferte variate. Reducerile vor ajunge până la 70% şi se vor aplica la produse de îmbrăcăminte,încălţăminte,accesorii,cosmetice,decoraţiuni interioare,electronice şi electrocasnice şi multe altele.

Mai mult,în cele trei zile,demonstraţiile de dans şi cele sportive,beauty corner-ul şi zona de gaming sunt atracţiile care anunţă un sfârşit de săptămână distractiv. Astfel,pe lângă promoţiile la miile de produse,în aceeaşi perioadă,la Ploieşti Shopping City vor avea loc concursuri,sesiuni de make-up gratuite cu sfaturi de frumuseţe. Atelierele vor avea loc în weekend-ul 16 – 18 ianuarie,între orele 14:00 – 20:00,iar înscrierile se vor face în Ploieşti Shopping City,în funcţie de locurile disponibile.

Domnii vor fi răsfăţaţi în zona de gaming,special amenajată pentru ei,şi vor putea participa la activităţile sportive şi artistice organizate în interiorul centrului comercial.Competiţiile cu premii atractive se vor desfăşura în centrul comercial,dar şi în mediul online,atât pepagina de Facebook Ploieşti Shopping,cât şi pe site. Concursurile le vor aduce câştigătorilor un set de produse cosmetice şi o sticlă de vin spumant. Fanii de pe pagina de Facebook vor trebui sa ghicească numele magazinului din imaginile postate,iar cei care vor accesaplatforma onlinesunt invitaţi să descopere în spatele cărei promoţii active se găseşte formularul de înregistrare în competiţia care oferă 5 premii zilnice.