Bentiţe cu flori,pentru un look romantic

Dacă eşti genul de persoană visătoare,cărei îi sunt pe plac materialele fine,din dantelă,voal sau satin,ai nevoie de accesorii fine,care să îţi pună în evidenţă latura feminină.

Aşadar,poartă cu încredere o bentiţă cu flori mici,în tonuri neutre sau colorate sau optează pentru o bentiţă din satin care are un singur element floral de dimensiuni mai mari.

Transformă-ţi eşarfa într-un accesoriu de păr chic

Eşarfa poate fi folosită sub diferite forme. Fie că o porţi prinsă lejer la gât sau ca accesoriu pentru geanta,eşarfa este un element feminin şi de efect,care completează look-ul mult dorit.

De asemenea,eşarfa poate fi folosită şi ca accesoriu pentru păr. Atunci când faci funda este de preferat să o aşezi pe partea laterală a capului,în aşa fel încât coafura să rămână lejeră.

Bentiţe elastice pentru părul prins

Dacă părul prins într-un coc lejer ţi se pare prea banal,poartă peste o bentiţă elastică sau metalică. Pe lângă faptul că susţine coafura mai bine,bentiţele de diferite culori şi mărimi îţi dau un aer ştrengăresc,potrivit pentru zilele primăvăratice.

Împletituri cu panglică

Pentru un look sofisticat,împleteşte-ţi părul folosind o panglică într-o nuanţă vie. Cu siguranţă vei fi în centrul atenţiei,fie că mergi pe stradă sau te afli la un eveniment important.

Bijuterii de păr,pentru un look extravagant

În cazul în care te pregăteşti să mergi la o petrecere,împodobeşte-ţi părul cu bijuterii,deoarece astfel de accesorii conferă o notă elegantă coafurii.

Spre exemplu,unui coc poţi adăuga o bentiţă sau o clamă mai mare,ambele împodobite cu pietre strălucitoare.