Vei vedea cât de mult contează aceste detalii în dimineţile grele,mai ales când eşti morocănoasă!

Alege obiecte amuzante care te împiedică să aluneci

Ideale pentru cadă şi pentru podelele din baie,produsele antiderapante se fixează cu ventuze şi previn alunecarea.

În plus,sunt elemente decorative pe care le integrezi cu uşurinţă în baie,indiferent de paleta de culori pe care o ai deja,pentru că le găseşti în multe forme care mai de care mai amuzante. Alege covoraşe pentru cadă sau pentru duş rezistente la murdărie şi uşor de întreţinut,care să nu se deterioreze în contact cu apa ori cu agenţii dezinfectanţi şi de curăţare.

Set ventuze suport recipiente,Decorix.ro,18,50 lei

Suporturi haioase şi originale

În baie,simţi nevoia să prinzi tot felul de dulăpioare şi etajere,pentru ca şamponul,gelul de duş şi alte recipiente să-ţi fie mereu la-ndemână. Ai putea alege modele variate de suporturi,diferite de cele pe care le găseşti în toate magazinele,cum sunt coşurile sau ventuzele în forme nostime,care înlocuiesc etajerele,sau modalităţi inedite de susţinere a prosoapelor care să înlocuiască agăţătorile clasice. De pildă,o păpuşă textilă decorativă îţi poate ţine aproape prosopul la duş sau păstra şerveţelele din hârtie la bucătărie.

Suport pentru prosoape,Decorix.ro,48,90 lei

Cum scapi de un decor banal

Indiferent ce tip de accesoriu ai cumpăra pentru baie,ia unul cu forme inedite,care să-ţi reflecte personalitatea. În privinţa seturilor ceramice,a perdelelor pentru duş sau a covoraşelor cu imprimeuri,ai de ales dintr-o diversitate de modele. Prin intermediul internetului,în magazinele online găseşti multe accesorii de baie simpatice,în forme de animale sau personaje haioase.

Steluţe antiderapante,Decorix.ro,36,90 lei (6 buc.)

Ce zici de abţibilduri cu motive marine?

Un alt mod simplu şi chiar distractiv de a da unicitate băii tale este să lipeşti autocolante. Le poţi prinde pe faianţă,pe obiectele sanitare,pe suprafeţele din metal sau din plastic. Unele dintre cele pe care le vei găsi pe piaţă sunt şi fosforescente sau chiar rezistente la apă.

Autocolante,Decorix.ro,59,50 lei (80 buc.)

Când le fixezi pe faianţă,pentru a nu apărea bule de aer,la separarea foliilor care însoţesc motivul ales,dezlipeşte cu grijă presând autocolantul atât înainte de desprindere,cât şi în timpul acesteia. Dacă totuşi se ivesc bule de aer,înţeapă-le cu un ac şi presează zona respectivă. Partea bună în cazul lor este că,dacă te plictiseşti de un model,poţi să-l dezlipeşti oricând şi să-l înlocuieşti.