Iată câteva sfaturi care te ajută să dai un plus ţinutei tale:

Cerceii asimetrici

Ai auzit de rochiile asimetrice,iar acum vinemodacerceilor asimetrici. Această tendinţă poate fi uşor adaptată pentru stilul tradiţional. Aceştia se găsesc de diferite lungimi,în culori contrastante şi înflorituri. Dacă vrei să dai strălucire rochiei tale,alege o pereche de cercei din acest model şi vei vedea cum vei atrage atenţia celor din jur.  

Colierul

Colierele sunt piesele cele mai căutate de bijuterii,deoarece pot fi combinate cu orice ţinută. Cele mai în vogă colierele din acest sezon sunt cele metalice împodobite cu pietre preţioase. Acestea se potrivescoricărei ţinute,fie rea una elegantă sau atunci cănd vrei să dai un plus ţinutei,alege un colier care se potriveşte evenimentului,fie că este o petrecere sau la ţinuta de birou.

Pantofii

Spune la revedere colecţiei de încălţăminte simple şi fă loc pentru cele accesorizate. Fie că este vorba de cristale,sclipici,pietre mici sau chiar perle care înfrumuseţează tocurile,ţine pasul cu aceşti pantofi îndrăzneţi şi frumoşi. Desigur,va trebui să fii atentă la modul în care combini o astfel de pereche de pantofi cu hainele tale. Nu le vei purta cu o ţinută casual.

Ceasul

Ceasurile îndrăzneţe şi strălucitoare au fost în vogă pentru o perioada de timp şi acum continuă să domine topurile de tendinţă din acest sezon. Pe tot globul,celebrităţile şi designerii poartă ceasurile metalice cu brăţările potrivite ţinutei pe care o îmbracă.

 Geanta  

Genţile sunt accesoriu must-have în acest sezon. Acestea au suficient spaţiu de a pune portofelul,produsele cosmetice şi telefonul mobil. O geantă este necesară atunci când ieşi din casă,dar şi când mergi la o petrecere.

Credit foto:www.daciccool.ro