Kate a purtat o rochie roz de Stella McCartney cu o bentiţă fucsia. Rochia a fost îmbrăcată în mai multe rânduri de Kate Middleton în ultimii ani, însă detaliul care a atras atenţia de această dată a fost accesoriul de păr pentru care ducesa a optat, renunţând astfel la pălărie. 

Accesoriul pentru păr este fabricat din mătase, iar în partea din faţă are mici detalii care imită o împletitură.

Citeşte şi: Kate Middleton, secretul unui trup perfect, după trei naşteri! Care este dieta zilnică a ducesei de Cambridge

Totodată, Kate Middleton i-a adus un omagiu prinţesei Diana, purtând cerceii pe care ea i-a purtat la botezul prinţului Harry, ceea ce înseamnă că alegerea ducesei nu a fost deloc întâmplătoare.

Ducesa de Cambridge a primit cu entuziasm vestea că va avea un nepot.

„Şi da, vara este in aer si totul este foarte frumos. Aşa cum a spus William, aşteptăm cu nerăbdare să-l întâlnim [ pe Baby Sussex] şi să aflăm care va fi numele său, deci e chiar foarte emoţionant pentru amândoi. Le urez toate cele bune în următoarele săptămâni”, declara ea la scurt timp după ce s-a aflat că Meghan Markle este însărcinată. Kate şi William l-au întâlnit pe Archie o săptămână mai târziu, pe 14 mai.