Să ai grijă de tine şi de frumuseţea ta nu este aşa de greu.

Există unele produse cosmetice care nu trebuie să-i lipsească niciunei femei din geantă. Cu ele,îţi îngrijeşti pieleaşi obţii un machiaj cât mai natural,care nu necesită prea mult timp sau efort.

Iată care sunt produsele care te vor salva:

Fondul de ten sau crema BB

Crema BB este un produs multifuncţional,deoarece face treaba unui fond de ten,a unei creme hidratante şi chiar a protecţiei solare. Acesta este produsul care nu trebuie să-i lipsească din geantă unei femei care lucrează mult.

Citeşte şi:Fii frumoasă fără machiaj în 5 paşi!

Şerveţelele umede

Şerveţelele sunt perfecte pentru îndepărtarea machiajuluişi curăţarea feţei. Dar nu este recomandat ca acestea să fie folosite zilnic,ci doar în zilele în care chiar este necesar. Nu trebuie să faci din folosirea lor un obicei.

O sticlă cu apă

Este foarte bine să ai mereu la tine o sticlă cu apă. Nu ştii niciodată când trebuie să te speli pe faţă. Este foarte important ca nicio femeie care munceşte mult să nu uite de ea.

Rimelul

Chiar dacă renunţi la celelalte produse cosmetice,nu renunţa la rimel,pentru că este cel care pune în evidenţă genele şi te face să arăţi foarte bine,chiar dacă tu nu te simţi la fel.

Crema hidratantă

Chiar dacă foloseşti crema BB,este bine să ai la îndemână o cremă hidratantă. Pielea trebuie să fie hidratată pe parcursul zilei.

Citeşte şi:Trucuri minune ca să-ţi reziste machiajul peste zi

 Rujul şi fardul de obraz

Un strop de culoare poate face diferenţa în aspectul final al machiajului. Aplicarea rujului şi a fardului de obraz nu necesită prea mult timp. Alege o culoare naturală,cum este rozul-pal.

Pudra

Pudra este produsul cosmetic esenţial care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei. Aceasta ajută la reîmprospătarea machiajului.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com