La fel ca anul trecut,în prima parte a lui 2014 cele mai populare operaţii estetice au fost implanturile mamare,rinoplastia şi lipoaspiraţia asistată de laser,potrivit dr. Cristian Niţescu.

În primele trei luni ale acestui an,numărul femeilor care au apelat la clinica doctorului Niţescu pentru implanturi mamare a crescut cu aproximativ 25% faţă de începutul anului trecut. Potrivit chirurgului estetician,în primele luni din 2014 numărul rinoplastiilor a crescut cu 30% comparativ cu primele luni din 2013,în timp ce solicitările pentru lipoaspiraţia asistată de laser au crescut cu 15%.

Chirurgia estetică le redă pacienţilor încrederea


"Adresabilitatea românilor pentru operaţiile estetice este într-o continuă creştere. Oamenii îşi doresc să arate cât mai bine, să se simtă bine în pielea lor şi ştiu că intervenţiile chirurgicale sunt răspunsul la dorinţele lor. În plus, chirurgia estetică le redă pacienţilor încrederea în sine de care avem cu toţii nevoie pentru a reuşi în ceea ce ne propunem",afirmă dr. Niţescu,medic primar în chirurgie estetică.

Află de AICI ce operaţii se află în topul preferinţelor în materie de intervenţii estetice.