În colaborare cu Complexul de Servicii Sociale Ominis din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi cu Podravka România, compania care a donat o parte din produsele necesare pregătirii mesei de prânz, jurnaliştii şi bloggeri invitaţi au participat la pregătirea şi servirea mesei de prânz pentru 100 de persoane de vârsta a treia cu posibilităţi materiale reduse.

„Este atât de simplu să oferim puţină bucurie celor din jur, iar un zâmbet care însoţeşte o masă caldă poate însemna enorm pentru cei care au ajuns la o anumită vârstă, sunt singuri şi au o viaţă grea. A oferi ne reprezintă şi este o dovadă în plus că ne pasă de comunitate şi vrem să îi îmbunătăţim calitatea vieţii. Produsele noastre ajung pe masa atâtor familii din întreaga lume de atâţia zeci de ani – de ce nu şi în prânzul servit cu responsabilitate de astfel de centre, atât de necesare. Pentru că <<Întotdeauna cu inima este deviza noastră>>.” declară Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania.

În cadrul aceluiaşi complex sunt organizate săptămânal, exclusiv din donaţii, mese calde pentru 200 de persoane în zilele de marţi şi joi.