Dorian Popa merge des la sală pentru a-şi menţine masa musculară, însă dincolo de asta el spune că mănâncă aproape orice, indiferent de oră şi că nu ţine cont de cure de slăbire sau diete, spre disperarea iubitei sale. 

Citeşte şi: Cum a slăbit Andreea Marin patru kilograme, în zece zile: ”O porţie dimineaţa...”

„Am ajuns la o formă a corpului care mă muţlumeşte, aşa că uneori mai zic: Hai ce tot atâtea diete. Si îmi fac poftele că sunt tânăr. Spre dezamăgirea iubitei mele eu pot să mănânc aproape orice, la orice oră, ea mai greu. Da, vine şi ea cu mine la sala, dar e cam greu să depăşească 4 antrenamente pe săptămână”, a completat el.

Se pare că gena bună şi metabolismul care arde rapid grăsimile îi permit lui Dorian Popa să îşi păstreze forma fizică de invidiat şi în acelaşi timp să deguste din toate bunătăţile, ori de câte ori are poftă. 

Citeşte şi: Adela Popescu, dezvăluiri din intimitate: ”Este extrem de important. Te ajută ca să nu te obinuieşti fără!”

„Am un metabolism care mă ajută foarte mult să arăt aşa, însă chiar dacă mănânc la orice oră, sunt atent la alimentaţie. Trebuie să ţin o oarecare dietă pentru că nu pot să aştept tot timpul să mă ajute Dumnezeu. Încerc să elimin carbohidraţii în principiu.”, susţine artistul.