Sfinx:23 octombrie-30 noiembrie

Potrivit horoscopului antic,dacă eşti născută în această perioadă eşti rece,egoistă,vicleană,încerci întotdeauna să-i păcăleşti cu umilinţă pe ceilaţi şi să profiţi de ei în orice situaţie. În plus, ai tendinţa de a economisi bani,dar numai pentru tine,de aceea îi ascunzi în multe locuri,ştiute doar de tine. Totodată,tinzi să crezi că lumea se învârte în jurul tău,de aceea nu ai prieteni adevăraţi.

Minotaur:1 decembrie – 7 ianuarie

Potrivit horoscopului antic,dacă te-ai născut în această perioadă,deşi îţi doreşti foarte mult,nu te afli niciodată la conducere. Din acest motiv,ai tendinţa de a lua ideile altor persoane şi de a le prezenta ca fiind ale tale. Ai foarte mare grijă! Acest obicei îi poate deranja pe unii dintre colegii de serviciu.


Citeşte şi:

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Zodiacul japonez îţi spune ce personalitate ai


Centaur:8 ianuarie – 12 februarie

În legendele mitologice,centaurul este jumătate om,jumătate cal. Dacă te-ai născut în această perioadă îţi controlezi cu greu resentimentele,accesele de furie,dorinţele sexuale,frica şi gelozia. Te laşi ghidată mai mult de emoţie,mai degrabă decât de un motiv.

Harpie:13 februarie-18 martie

Harpie este o creatură mitologică înaripată,cu gheare mari,fiind considerată simbolul răzbunării. Dacă eşti o harpie îţi este foarte greu să ierţi. Eşti duşmănoasă şi-ţi ţii aceste sentimente de  nemulţumire şi invidie ascunse în tine ani de zile. Îţi găseşti fericirea pe nenorocirile celor apropiaţi.

Pegasus:19 martie-24 aprilie

Dacă te-ai născut în această perioadă,eşti îngânfată şi crezi că meriţi mai mult decât ce-ţi oferă soarta. Urăşti rutina şi doreşti să duci o viaţă romantică şi iluzorie.

Cerberus:25 aprilie-30 mai

Cerberus este câinele gigant cu trei capete cunoscut în mitologia greacă pe post de păzitor ale porţilor iadului. Dacă te-ai născut în această perioadă înseamnă că eşti ca o bestie,gata să sară la gâtul oricui îndrăzneşte să-ţi spună ceva ce nu e pe placul tău.  

Satir,31 mai  03 iulie

Satirul este divinitatea rustică din mitologia greacă,reprezentată printr-o fiinţă cu corp omenesc acoperită cu păr,cu coarne şi picioare de ţap (sau de cal),care personifică instinctele brutale. Femeile satir au tendinţa de a alerge relaţiile de dragoste cu obstacole şi au foarte puţin interes în a cunoaşte dragostea adevărată.

Sirenă:4 iulie-10 august

În mitologia greacă,vocea irezistibilă şi dulce a sirenelor îi convingea pe marinari să sară de pe stânci. În viaţa reală,femeile sirenă controlează totul din jur cu farmecul lor. Eşti fermecătoare,atunci când vrei să fii.

Griffin:11 august-15 septembrie

Griffinul era în legendele mitologice jumătate leu,jumătate vultur-o creatură militantă,puternică,de necontrolat. Dacă eşti născută în această perioadă înseamnă că eşti fanatică,singurul tău scop este să aperi tot ce ai cu orice mijloace. De aceea,poţi fi foarte periculoasă.

Himeră:16 septembrie – 22 octombrie

Himera este o creatură mitică (cu cap de leu,corp de capră şi coadă de şarpe). Dacă eşti născută în această perioadă,potrivit horoscopului antic,ai tendinţa de a fi ipocrită,de aceea nu eşti văzută ca o persoană de încredere. În plus,eşti o fire neînţelească pentru cei din jurul tău.