BERBEC

Emotivitatea este maximă întregul interval,dar la începutul acestuia vă puteţi baza şi pe o intuiţie excepţională în toate domeniile,dar cu precădere în cel financiar. Purtaţi discuţii aprinse cu toate prietenele despre soluţii de îmbunătăţire a relaţiei de cuplu,dar respingeţi sfaturile acestora.

 

TAUR

Disensiunile cu partenerul de viaţă sunt trecătoare,însă aveţi conflicte perene cu amicele cele mai bune. Nu aveţi stare şi nici nu prea ştiţi ce vreţi,aşa că sunteţi într-o continuă mişcare. Situaţiile cele mai stresante sunt generate de relaţiile profesionale şi cele colegiale.

 

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Vă deranjează că apar din nou multe probleme în locuinţa dv. şi că trebuie să le rezolvaţi tot singură. Colegii au pretenţii din ce în ce mai mari de la dv. şi consideraţi că ar trebui să fiţi lăsată în pace tocmai acum când v-aţi decis să vă diversificaţi activităţile profesionale pentru a îmbunătăţi situaţia financiară. Foarte econoamă,puneţi bănuţ pe bănuţ pentru a strânge fonduri considerabile (dar şi visele dv. sunt „măreţe“). Aveţi foarte mulţi protectori (unii prea excentrici,alţii prea optimişti),care vă ajută să depăşiţi toate greutăţile. Lucraţi mai bine în echipă şi vă plac bărbaţii în uniformă.

 

RAC

Întreg intervalul,vor apărea multe deplasări în interes de serviciu şi pe majoritatea le veţi face cu plăcere. Atât colegii,cât şi partenerul dv. de cuplu,sunt însă mai pretenţioşi de miercuri şi vă cer uneori lucruri imposibile. Vreţi să vă schimbaţi serviciul,iar dacă sunteţi celibatară renunţaţi la vise.

 

LEU

Vă continuaţi campania de economisiri şi atrageţi interesul unei părţi dintre colegi,rude şi prieteni. Aveţi capacitatea să le explicaţi foarte clar ce aveţi de gând,bazându-vă pe intuiţia dv. financiară,aşa că nu vă mai condamnă nimeni că aţi devenit foarte avară. Exuberanţă şi poftă de viaţă!

 

FECIOARĂ

Dacă lucraţi în domeniul imobiliar,al telecomunicaţiilor sau în cel al informaticii  sunteţi foarte avantajată,mai ales financiar. Altfel,sunteţi nevoită chiar să apelaţi la familie şi la colegi pentru a vă plăti facturile. Relaţiile cu partenerul de cuplu sunt explozive şi lipsite de înţelegere.

 

BALANŢĂ

Conflictele cu rudele şi prietenele sunt la ordinea zilei,aşa că devin un mod de viaţă. Uitaţi de diplomaţie,dar rămâneţi foarte simpatică prin exuberanţă şi poftă de viaţă. Apar bani la începutul intervalului,însă nu-i luaţi în seamă,fiind insuficienţi pentru câte datorii aţi acumulat între timp.

 

SCORPION

Deveniţi mult mai atentă cu acele cheltuieli care pot fi acoperite prin deconturi ori nu mai vreţi să faceţi investiţii decât obligatorii pentru activităţile profesionale. Persoana iubită încearcă de marţi să vă protejeze şi vă ascunde o mare parte dintre problemele comune. Surprizele sunt minore.

 

SĂGETĂTOR

Sunteţi decisă să vă recuperaţi toate pierderile financiare şi le cereţi celor care vă datorează bani să nu mai amâne termenele de înapoiere. Este posibil să faceţi nenumărate drumuri toată săptămâna şi vă doriţi să dispuneţi de mai multă independenţă. Partenerul de cuplu este lipsit de iniţiativă erotică.

 

CAPRICORN

În sfârşit,începe şi pentru dv. o perioadă de relaxare financiară,iar şansele care apar de miercuri vor fi apreciate la justa valoare de toate nativele. Este de preferat să ocoliţi orice proces,civil sau penal,deoarece există multe persoane în anturajul dv. care se ocupă cu „maşinaţiuni“ perfide.

 

VĂRSĂTOR

Cu toate că deveniţi din ce în ce mai agresivă şi critică,persoanele care vă protejează şi prietenii vă ajută din răsputeri. Încă nu v-aţi redresat din punct de vedere financiar,dar profesional vă bucuraţi de apreciere din partea tuturor şefilor direcţi. Partenerul de cuplu pare lipsit de scrupule!

 

PEŞTI

Originalitatea dv. devine agresivă pentru anturaj şi se manifestă în toate domeniile. Cei dragi vă consideră excentrică,iar persoana iubită preferă să nu vă caracterizeze. Aveţi idei geniale,la care nu veţi renunţa nici măcar în faţa specialiştilor de renume. Multe native pleacă peste hotare. Excese.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi daţi câteva informaţii despre ce-mi rezervă viitorul,în special in dragoste. Vă mulţumesc!“

Gabriela Ivan,născută pe data de 30 martie 1992,la ora 16:00,în Bucureşti. Soare în Berbec cu Ascendent în Leu. Cu trei planete în semne de pământ şi alte trei în semne de apă,duceţi o luptă continuă între pragmatism şi milă,între altruism şi dorinţă de afirmare. Sunteţi „încărcată“ cu o agresivitate care apare în cele mai neaşteptate momente şi care unora li se poate părea optimism sau exuberanţă. Culmea este că,dacă ora de naştere este corectă,această agresivitate se va manifesta cu precădere asupra partenerului de viaţă. având însă o voinţă ieşită din comun,este posibil să vă autoeducaţi şi să aplanaţi singură tendinţa de a crea conflicte din nimic. Este de preferat să nu alegeţi un partener născut în Peşti,ci unul născut mai degrabă în Balanţă.