Iată ce tipuri de iubiţi există:

1. Drăgăstos

În orice situaţie, el te va pune pe primul loc. Însă, acest obicei poate duce la un sentiment nejustificat de stimă de sine.

2. Egoist

Iubitul egoist vrea mereu tot mai mult, atât în dormitor, cât şi în toate celelalte aspecte pe care le implică relaţia voastră.

3. Romantic

Romanticul este mereu plin de gesturi, de aici ceea ce înseamnă că este atras de tine. Fii pregătită pentru gesturi romantice, nejustificate.

4. Grijuliu

Un iubit grijuliu este cel care va vrea să te protejeze de fiecare dată şi care va face tot posibilul ca relaţia voastră să evolueze cât mai plăcut.

6. Pasional

Iubitul pasional te vrea mereu alături de el, surprinzându-te de fiecare dată când vă vedeţi. Natura lui pasională este spontană şi plăcută în acelaşi timp.

7. Posesiv

Acest tip de iubit la exterior poate părea foarte grijuliu şi protector, dar va exista întotdeauna un sentiment de control şi manipulare din partea lui.

8. Orservator

Acest tip de iubit adoră să observe toate defectele tale, dar alege să le treacă cu vederea în favoarea lucrurilor pozitive pe care le faci.

9. Necredincios

Iubitul necredincios îţi suceşte minţile şi te face să ai încrederea oarbă în el, trecând astfel peste infidelităţile lui.

10. Actor

Acest tip de iubit îşi va juca întotdeauna cartea din mânecă. El crede că astfel se protejează de diferitele suferinţe care ar putea apărea în viitorul apropiat.

11. Dramatic

Acest tip de iubit este greu de înţeles şi el este întotdeauna în căutare de ceartă şi probleme, ducând astfel la drame fără sens.

12. Loial

Iubitul loial este persoana care alege să stea cu partenera, chiar şi atunci când ar trebui să iasă cu prietenii sau să meargă acasă la părinţi.

13. Materialist

Acest tip de iubit este concentrat mai mult pe averea ta, pe bunuri şi popularitate, decât pe esenţa de romantism.