Celulita este unul dintre cei mai mari duşmani ai femeilor,mai ales în sezonul cald,când doamnele şi domnişoarele vor să arate perfect în costum de baie. Eugenia Foarfecă,prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii “Sănătate cu Stil”,vă spune cum să controlaţi celulita din alimentaţie.  
 
Şi pentru că salata verde,leurda,urzicile şi ştevia umplu pieţele în această perioadă,ele pot fi folosite cu succes pentru o cură prin care să vă detoxifiaţi organismul. Cât bine pot face aceste verdeţuri,aflaţi duminică,29 martie,de la nutriţionistul Adriana Dima.
 
Şi dacă celulita le dă bătăi de cap mai mult doamnelor,hemoroizii afectează pe toată lumea. Ultimele studii în domeniu au arătat că unul din cinci români suferă de această afecţiune foarte periculoasă care,netratată la timp,poate duce la cancer. Dar,o nouă tehnică minim invazivă poate vindeca definitiv hemoroizii.
 
O altă afecţiune la fel de des întâlnită este infertilitatea. Stilul de viaţă haotic şi stresul cotidian sunt principalii factori care duc la această afecţiune. Cuplurile care nu pot avea copii vor afla de la cei mai buni specialişti din domeniul medical ce paşi au de urmat pentru diagnosticarea infertilităţii,dar şi ce soluţii oferă medicina modernă pentru această problemă duminică,29 martie,de la ora 10:00,în emisiunea “Sănătate cu Stil”,la Prima TV.