Pofta excesivă de dulce,oboseala,pierderea în greutate într-un timp record sunt primele semne care ar trebui să ne trimită de urgenţă la medic,pentru că ele prevestesc apariţia diabetul zaharat de tip 1 şi de tip 2. Cum ar trebui să se alimenteze o persoană care suferă de diabet,aflaţi de la specialiştii emisiunii “Sănătate cu Stil”.

O altă afecţiune la fel de periculoasă este obezitatea,care pune tot mai mult stăpânire pe copii. De ce apare,cum o tratăm,ce avem de făcut pentru a-i feri pe cei mici de acest mare pericol,ne spune Eugenia Foarfecă,duminică,la Prima TV. Şi tot atunci,psihologul Simona Ghinea va răspunde unor întrebări care îi încurcă pe cei mai mulţi părinţi. De exemplu,când anume este bine să vorbim cu copiii despre relaţiile intime şi ce le spunem atunci când ne întreabă curioşi cum au venit pe lume?

De asemenea,cei care se confruntă cu un libidou scăzut vor afla,de la specialiştii emisiunii “Sănătate cu Stil”,care sunt cauzele care duc la această problema şi cum poate fi ea combătută. Şi pentru că vara se apropie cu paşi repezi,Eugenia Foarfecă are veşti bune pentru cei care vor să arate bine la plajă şi adoră să facă mişcare prin dans.

Noua găselniţă din sălile de fitness se numeşte Step and Tone,o combinaţie între coregrafii simple de dans şi efort fizic. Mai multe detalii despre această nouă metodă de a face mişcare,aflaţi în emisiunea “Sănătate cu Stil”,duminică,5 aprilie,de la ora 10:00,la Prima TV.