Vacanţa s-a terminat şi cei mici urmează să meargă la grădiniţă sau la şcoală. Părinţii au,însă,o frică legată de bolile care se răspândesc repede. Tocmai de aceea pediatrul Liliana Calapod le va da o serie întreagă de sfaturi utile,astfel încât să-şi poată ţine copiii departe de problemele de sănătate. Ce analize şi vaccinuri ar trebui să facă micuţii atunci când merg în colectivitate,aflaţi duminică,în emisiunea „Sănătate cu Stil”,de la ora 10:00.
 
Otita este o boală care provoacă multă suferinţă atât copiilor,cât şi adulţilor. Din păcate,însă,dacă nu este tratată corect şi la timp,pacienţii pot ajunge la intervenţii chirurgicale de refacere a timpanului. Eugenia Foarfecă vă spune care sunt primele semne ale bolii,dar şi cum se poate preveni această afecţiune.
 
Tot mai mulţi tineri îşi doresc un trup plin de muşchi,perfect sculptat,într-un timp cât mai scurt posibil. Din păcate,însă,prafurile care promit pachete de muşchi precum cele ale sportivilor de performanţă le macină sănătatea sau chiar le iau viaţă. La ce metode trebuie să apeleze cei care îşi doresc să obţină un trup frumos fără să-şi pună sănătatea în pericol şi ce rol are alimentaţia în acest demers,aflaţi de la preşedintele Federaţiei Române de Culturism. De asemenea,veţi afla şi povestea Alexandrei,o fată care şi-a schimbat complet viaţa prin sport.
 
Multe doamne şi domnişoare s-au întrebat măcar o dată în viaţă ce pot face pentru a avea tenul mai frumos. Specialiştii au găsit o soluţie ideală pentru un ten de admirat. Se numeşte Laser Genesis şi tratează multe probleme ale tenulul precum cicatrice post-acnee,eritem facial,leziuni pigmentare,rozacee şi nu numai. Despre toate acestea veţi afla mai multe detalii în emisiunea „Sănătate cu Stil” duminică,13 septembrie,de la ora 10:00,la Prima TV.