Odată cu trecerea timpului,pielea începe să-şi piardă din fermitate,iar muşchii din jurul ochilor slăbesc. Pe măsură ce pielea din această zonă se lasă,apar pungile de sub ochi. Dar,pungile de sub ochipot fi un rezultat şi al eredităţii. Mai mult,orice lucru care face să reţină apa poate creşte cantitatea de lichid care se adună sub ochi. Prin urmare,redu consumul de sare,de alcool şi de cofeină.

Totodată,ai grijă să nu dormi pe o pernă plată,ci cu capul puţin ridicat,cel puţin 8 ore pe noapte. Specialiştii avetizează că somnul insuficient sau prea mult poate creşte riscul apariţiei pungilor de sub ochi.

 

Cum să scapi de cearcăne natural

 

Probabil că eşti familiarizată cu această soluţie naturală:felii de castravete pe zona de sub ochi. Însă,noi îţi propunem un cu totul alt tratament format din lămâie şi roşii.

Lămâia conţine vitamina C,care ajută la întărirea ligamentelor de sub ochi şi redă supleţea pielii. Mai mult,susţine producerea de colagen şi ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii.

Vitamina B este deosebit de importantă pentru sănătatea pielii. Bogate în această vitamină,roşiile ajută la atenuarea problemelor pielii,ce favorizează apariţia pungilor de sub ochi.

 

Cum se prepară tratamentul

 

Stoarce o roşie şi combină sucul obţinul cu zeama de la o jumătate de lămâie. Aplică amestecul pe zona de sub ochi,folosind o dischetă demachiantă. Ai grijă ca lichidul să nu intre în ochi. După 15 minute,clăteşte cu apă caldă şi hidratează pielea. Poţi apela la acest tratament de fiecare dată când observi că zona de sub ochi este umflată.