Vrei să „scazi” din proporţia bustului

Caută materiale care se întind uşor şi care sunt prevăzute cu anumite pense,în partea de sus,pentru a face loc bustului tău.  

Alege materiale cu imprimeuri deosebite. Rochiile cu printuri decalate şi viu colorate vor distrage atenţia din zona sânilor tăi.

 

Vrei să maschezi zonaşoldurilor şi a coapselor

Alege rochii care au bine definită zona taliei sau cu decolteuri feminine,astfel încât,atenţia să fie dusă spre partea de sus. Încearcă o rochie în „A”,cu talia marcată. Se îngustează fix în punctul în care trebuie,talia este strânsă şi bine evidenţiată,iar partea de jos capătă amplitutinea perfectă.

 
Ascundeburtica

Alege anumite detalii grafice. Un imprimeu vesel,alăturat unui guler colorat vor face ca atenţia celor care te privesc să urce spre partea de sus,departe de talia ta. Poartă rochii cu anumite asimetrii în zona taliei. Acestea vor ascunde colăceii şi vor da siluetei tale un aer feminin.

 

Îndulceşte o siluetă androgină

Poartă rochii cu o anumită structură sau dimpotrivă,unele extrem de gingaşe şi vaporoase. Dacă nu te descurci,roagă o asistentă de raion să te îndrume. Spune-i că eşti în căutarea a ceva feminin,care să-ţi pună în evidenţă curbele şi chiar să le accentueze cât mai mult.

Poţi alege şi un model de rochie cu mâneci uşor drapate.