Alex Velea şi Mario Fresh şi-au luat la revedere de la colegii din competiţie, iar primul gând al lui Velea, după eliminarea din Asia Express, a fost la Antonia. „M-a chinuit dorul de Antonia şi de copii”, a spus Alex Velea, la testimonialul de după eliminare.

Chef Bontea a văzut Iadul în Asia Express: "N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kilograme”

După cea de-a patra etapă din Drumul Comorilor, desfăşurată în Filipine, încă o echipă părăseşte Asia Express. Alex Velea şi Mario Fresh sunt cel de-al doilea cuplu de vedete eliminat, după Nico şi Andra, potrivit Antena 1.

Alex şi Mario, chinuiţi de dureri după Asia Express

„Nu a fost cele mai bune zile pentru noi. Nu vrem să ne victimizăm, dar sănătatea este primordială. Asta este, nu are nimic. Câştigăm data viitoare. Vom rămâne cu amintiri drăguţe, altele mai puţin drăguţe. Noi ne-am gândit şi înainte, pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine. Dorul faţă de familie, de iubite, de copii, reprezintă bucuria. Faptul că nu mai suntem alături de colegii noştri, o parte din ei, ne crează o uşoară tristeţe. Indiferent dacă era verde, indiferent dacă e roşie (n.r. ancora) e la fel, aceeaşi situaţie. 

Laura Cosoi, noi mărturisiri despre sarcină: ”Am aflat înainte de Crăciun!” Câte kilograme a luat vedeta

Nu ştiu cât de mult mai puteam să concurăm, mai ales că, repet, s-a schimbat puţin situaţia. Ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi , să distrăm lumea, să facem un show, sperăm că nu ne-am dezamăgit fanii. A fost o experienţă mişto. Ne-am dat silinţa să fim cei ma buni, însă multe misiuni ne-au depăşit, mai ales aceasta cu autostopul. Am avut ghinion, nu am excelat la treaba asta, dar la asta nu ai cum să excelezi”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show, emisiune de la Antena 1.