Michelle Nhu, în vârstă de 30 de ani, originară din California, este cunoscută pe Instagram pentru ţinutele ei mamă-fiică foarte simpatice. Această frumuseţe filipino-vietnameză este mama a două fete superbe – Kennedy în vârstă de 6 ani şi Jayla de 3.

 

Mai citeşte şi: Fetiţa Rapunzel există: la doar 1 an i-a uimit pe toţi cu podoaba ei capilară. Vezi cum arăta la naştere!


Proiectul ei a început să prindă contur după naşterea mezinei, iar treptat şi-a lansat propria linie vestimentară Joce & Roe.

 

,,Mi-am dorit o linie de îmbrăcăminte care să fie creată pentru fiecare femeie, indiferent că este mamă, femeie de afaceri sau tânără în căutarea propriei pasiuni în viaţă. Este de fapt tipul de îmbrăcăminte pe care mi l-aş dori pentru propriile mele fiice", spune Michelle. 

 

Jayla adoră să pozeze în faţa camerei, iar părinţilor nu le este greu deloc să o convingă. Mai mult, ea ştie să o imite perfect pe mama sa.

 

Tăticul lor este mai discret, nu prea îi place să apară în poze. Cu toate acestea, drăgălaşele fete reuşesc să-l convingă din când în când. 

 

Mai citeşte şi: Chef Kobe face senzaţie pe Internet la doar 1 an! Videoclipurile în care apare sunt delicioase

 

Sursa foto: https://www.instagram.com/nhutella_/