Include-l în dieta de zi cu zi

Pentru a beneficia de proprietăţile fructului de avocado este important să îl consumi ca atare,cât mai des. Tratarea părului casant şi fragil are loc şi de la interior,nu doar prin folosirea unor măşti nutritive.

Grăsimile mononesaturate din compoziţia fructului previn căderea excesivă a părului. Însă,nu doar acestea sunt răspunzătoare de sănătatea podoabei capilare. În compoziţia fructului se găsesc şi vitamine din complexul B,vitamina C,vitamina E,care previn deteriorarea părului. În plus,toate aceste substanţe au capacitatea de a-i reda strălucirea şi frumuseţea de altădată.

Foloseşte o mască pe bază de avocado

O mască pe bază de avocado,aplicată de câteva ori pe săptămână acţionează ca un balsam asupra părului,prevenind deshidratarea şi ruperea firului de păr.

Pentru prepararea măştii ai nevoie de:un avocado,curăţat,tăiat mărunt,o lingură de miere şi două linguri de ulei de nucă de cocos. Ingredientele se amestecă bine cu ajutorul unui blender,până când se formează o pastă. Masca se aplică pe părul curat şi se lasă să acţioneze timp de 30 de minute,după care se clăteşte cu apă din abudenţă.