Vedetele de la Hollywood sunt faimoase şi au milioane de dolari în conturile bancare, însă atunci când luminile reflectoarelor se sting, la fel ca oamenii obişnuiţi, ele au probleme în relaţiile lor de cuplu, în familie şi chiar cu starea de sănătate. Un lucru nemilos este lupta cu cancerul, cel mai recent exemplu fiind actorul Willie Garson care s-a stins din cauza cancerului pancreatic. Cu toate acestea, este important să ne amintim că nu toate poveştile despre cancer au un final nefericit. Iată care sunt poveştile inspiraţionale ale celebrităţilor care au învins cancerul! Printre ele: Ben Stiller şi Sharon Osbourne

Ben Stiller, vindecat de sfatul unui medic

Actorul Ben Stiller a fost diagnosticat în anul 2014 cu cancer de prostată, însă, din fericire acesta s-a vindecat. Actorul consideră că testul antigenului specific prostatic (PSA) i-a salvat viaţa. Stiller avea 46 de ani când medicul său i-a recomandat să facă un test de acest gen, iar actorul consideră că sfatul lui este cel mai bun pe care l-a primit vreodată. După ce a primit diagnosticul, la trei luni, el a suferit o intervenţie chirurgicală pentru a elimina tumora. De atunci, Ben Stiller se declară vindecat.

Citeşte şi: Atenţie la excesul de suplimente! Supradozarea anumitor vitamine favorizează apariţia cancerului 

Ewan McGregor îi sfătuieşte pe toţi să meargă la control

În anul 2008, în timp ce promova filmul „Deception‟, actorul scoţian Ewan McGregor a fost încurajat de medicul său să îşi facă un control la un specialist, deoarece avea câteva aluniţe suspecte pe faţă. Se pare că ele arătau că actorul urma să fie diagnosticat cu cancer de piele. Starul din „Trainspotting‟ şi „Star Wars‟ s-a făcut bine de atunci, însă îi sfătuieşte pe oameni să îşi examineze aluniţele regulat, în special persoanele care au pielea deschisă la culoare:

„Trebuie să fii atent, mai ales dacă eşti palid şi stai mult timp afară, în soare. Am fost la un specialist care m-a sfătuit să îmi îndepărtez aluniţele şi bine am făcut‟, a spus acesta pentru BBC.