La cel mai mare eveniment de shopping de anul acesta, FashionUP! vine în întâmpinarea clienţilor cu peste 100.000 de produse la reducere, de la mai mult de 1.000 de brand-uri, şi estimează înregistrarea unui numar de peste 35.000 de comenzi în valoare totala de 10 milioane de lei.

FashionUP! va oferi anul acesta reduceri de până la 80% şi un avantaj special: posibilitatea de a plăti cumpărăturile în rate, după 30 de zile, fără niciun cost. Tot ce au de făcut clienţii, pentru a beneficia de acest avantaj, este să selecteze modalitatea de plată prin TBI. Pe toată durata campaniei de Black Friday, comenzile plasate pe site-ul http://www.fashionup.ro şi livrate de FashionUP! vor avea transport gratuit şi retur la 30 de zile. În fiecare zi, la “Oferta Zilei” clienţii vor găsi o selecţie de produse la preţuri irezistibile: pulovere la 69 lei, cardigane la 99 lei, rochii la 99 lei, etc.

“Ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienţilor noştri şi să le depăşim aşteptările, de aceea am pregătit numeroase surprize. Special pentru Black Friday 2019, am îmbunătăţit aplicaţia FashionUP!, iar clienţii pot găsi şi comanda mai uşor produsele dorite. Anul acesta propunem clienţilor noştri o selecţie de peste 100.000 de produse la cele mai mici preţuri din an, de la mai mult de 1.000 de brand-uri de renume. În plus, clienţii noştri vor putea alege din MarketUP! produse de la brand-urile autohtone şi din colecţiile designerilor români, iar dacă nu pot plăti pe loc le oferim avantajul de a plăti în rate, după 30 de zile, graţie noului parteneriat semnat de curând cu TBI. De asemenea, fiecare comandă plasată pe magazinul nostru online va aduce clientului bani în cont prin CashUP. Nu în ultimul rând, echipa de consilieri vânzări a fost pregătită de stilişti vestimentari, pentru a oferi suport şi consultanţă stilistică la telefon”, a declarat Mira Anghelescu, director de operaţiuni FashionUP!.