La câteva luni de atunci, Brigitte a vorbit pentru prima oară despre drama pe care a trăit-o şi a recunoscut că s-a îngrăşat zece kilograme. 
 
”Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal şi m-am îngrăşat zece kilograme. Cine spune că nu te îngraşi când faci înseminare artificială, minte. 
 
La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin şi-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cea mai reuşită procedură, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanţă când am pierdut sarcina şi a fost foarte greu. A trebuit să mă refac şi fizic, şi psihic. Acum totul este bine, mai am puţin şi-mi revin şi cu greutatea.  Am renunţat la ideea de înseminare artificială şi vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu.”, a povestit Brigitte la Pro TV.
 
Florin Pastramă şi Brigitte s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Ferma vedetelor”. Anul acesta, pe 27 mai, cei doi s-au căsătorit civil, la primăria din Voluntari. La sfârşitul săptămânii trecute, însă, pe 7 iulie, cei doi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu.