După o zi lungă de muncă, tot ce aştepţi este să ajungi acasă şi să petreci cât mai mult timp singur, departe de zgomotul din jur. Sentimentul de întoarcere acasă pare a fi exact ca o gură proaspătă de aer. Însă, prea mult timp petrecut într-un singur spaţiu nu este tocmai sănătos, în special într-o camera în care abia aştepţi să ajungi…în dormitor.

Dormitorul este zona casei preferată de multe persoane. Aici te odihneşti şi dormi mai bine a nicăieri. Poate este locul în care te izolezi şi îţi încarci bateriile sau poate este zona în care petreci cel mai mult timp cu persoana iubită. Potrivit thespruce.com, este indicat să stai în camera ta preferată, însă dacă vei petrece prea mult timp în dormitor, te poţi confrunta cu stări de anxietate. Iată de ce!

Lucrezi de acasă

Lucratul de acasă îi determină pe mulţi să îşi ducă laptopul în pat şi să răspundă la e-mailuri. În aşa fel, dormitorul se transformă într-un mini-birou, însă potrivit specialiştilor acest lucru nu este un lucru tocmai bun. Ideal este să fie stabilite limite clare între spaţiul de odihnă şi spaţiul de muncă, pentru că, altfel, dormitorul se va transforma într-un spaţiu fie plictisitor, fie epuizant.