De-a lungul celor unsprezece ediţii derulate până în prezent, campania „Te aşteptăm în librărie”, iniţiată de Editura Herald şi-a atins obiectivul principal, acela de a cultiva obiceiul cititorilor pentru lectură, de a transforma lectura într-un stil de viaţă firesc, autentic şi de normalitate.

Campania a pornit de la ideea repoziţionării librăriei tradiţionale ca un loc primitor şi deschis, ca un spaţiu magic în care librarul facilitează întâlnirea cititorului cu cartea şi face ca această experienţă să fie specială de fiecare dată.

 „Cărti deschise pentru minti deschise” va rămâne întotdeauna cel mai bun şi mai sincer îndemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoaştere, de redescoperire a identităţii şi a propriilor valori, o sursă inepuizabilă de inspiratie si înţelepciune. În acest sens, Editura Herald a adus pe rafturile librăriilor o colecţie de 30 de lucrări care să motiveze şi să inspire.

Descoperiţi acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Arta de a trăi de William Hart, Benedictus Deus de Meister Eckhart, Căi ale fericirii de Joseph Campbell, Dieta spirituală de Allan Percy, Muntele tăcerii de Kyriacos Markides, Mathnawi de Rumi, Povestea filosofiei de Will Durant, Pe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Mate.