Campioană la slăbit este Oana Ioniţă

Talentata dansatoare a slăbit nu mai puţin de 7 kilograme. „Se simte la haine,la urcatul scărilor şi sunt foarte mulţumită şi tonică”,a declarat Oana. Nu la fel crede însă mama ei,care e de părere că ar trebui să se odihnească mai mult.

Şi Nicoleta Luciu a slăbit 4 kilograme

Vedeta este însă foarte mulţumită pentru că a depus multă masă musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie,dar nu mă abţin dacă îmi este poftă de ceva. I-am făcut o surpriză lui Hainer şi i-am adus mici. Am mâncat şi eu alături de el,doar n-o să stau să mor de poftă,am doar grijă să nu depăşesc limita”,a mărturisit Nicoleta.

Bianca şi mai nou intrata în competiţie Roxana Ionescu au slăbit câte 2 kg. „Nu cred că voi slăbi foarte mult,sunt atentă la ce mănânc,nu vreau să pic pe la repetiţii,vreau să am energie”,a declarat Roxana.

Pe de altă parte,Bianca dă piept cu o poftă nebună de mâncare dis de dimineaţă:„Recuperez energia la micul dejun,pe care îl mănânc cu cea mai mare poftă din lume. În ultima perioadă am inclus în meniul meu şi ciocolata neagră,pe care o port mereu în geantă”,a dezvăluit Bianca.

Info:Mâine,16 noiembrie,de la 20:30,ProTv difuzează cea de-a patra ediţie din acest sezon al show-uluiDansez pentru tine”.