Se ştie că o geantă atrăgătoare aduce un plus de farmec oricărei ţinute. Care-i cel mai coolaccesoriu al momentului? Plicul supradimensionat,purtat atât ziua,cât şi seara.

Acest model de geantă apare în toate prezentările celebrelor case de modă,precum Nina Ricci,îl vezi la divele hollywoodiene sau,pur şi simplu,pe stradă,în mâinile femeilor ultra-stilate.

Să porţi o astfel de geantă doar la cocktail-uri şi la ieşiri în oraş seara,ar fi o greşeală,pentru că tendinţa acestui sezon este să o porţi la orice oră din zi şi din noapte şi la orice fel de întâlnire.

La fel de important este să nu asortezi culoarea genţii cu cea a pantofilor. Bine,dacă vorbim despre negru,nu-i nicio problemă,mai ales dacă geanta şi pantofii sunt din materiale diferite.

Dacă alegi un plic redus ca dimensiune,optează pentru un model extravagant sau extrem de interesant din punct de vedere cromatic. Modelele mai mici pot fi purtate şi ziua,dar mai ales în timpul verii,pentru că se potrivesc perfect cu sandalele! OK,şi cu pantofii-fantezie...

Plic Club Girl,370 lei

Plic Opale Electric Feel,300 lei