Fluturele este adesea privit ca simbol al schimbării, al transformării şi al renaşterii. Unii spun că fluturele reprezintă norocul şi este un semn care arată că în viaţă va avea loc un nou început. Semnificaţia acestei insecte deosebite poate fi interpretată în moduri diferite, în funcţie de circumstanţele şi de perspectivele culturale sau spirituale. De ce este important să fii atent atunci când un fluture te vizitează?

Ce se întâmplă dacă vezi sau visezi un fluture

Se crede că atunci când vezi un fluture poate fi un semn al Universului potrivit căruia eşti pe cale să intrii într-o nouă situaţie, precum: o nouă afacere sau o nouă relaţie. Fluturii ne învaţă importanţa schimbării (aşa cum omida se transformă în fluture) şi pentru a face lucruri măreţe este nevoie de răbdare, aşa cum omida are în timpul în care aşteaptă să se transforme în fluture.

Citeşte şi: 9 cele mai comune vise pe care le au cuplurile. Ce semnifică ele în realitate

În general, dacă vezi un fluture este un semn de schimbare pozitivă sau, dacă deja te confrunţi cu o schimbare sau cu o transformare în viaţa ta, un fluture poate să apară pentru a-ţi reaminti că totul este în regulă, iar lucrurile funcţionează bine. De asemenea, prezenţa unui fluture în visul tău poate fi tototdată un semn de schimbare pozitivă. Lucrul special este că schimbarea se va întâmpla, fie că îţi place sau nu.

În unele culturi, fluturii sunt văzuţi ca semne ale celor dragi decedaţi, care ajung la noi. Dacă un fluture îţi va atrage atenţia, cum ar fi să se aşeze pe tine, este posibil să primeşti un semn de bine, de la cineva drag care nu mai este în viaţă. Unele triburi cred că fluturii vor duce dorinţele către Marele Duh, iar rugăciunile lor vor fi ascultate şi îndeplinite. Aşadar, data viitoare când vei vedea un fluture, consideră că el ar putea fi un mic mesager angelic, care apare ca un spirit protector în calea ta şi îţi va duce dorinţa pe tărâmul spiritual.

Ce înseamnă că vezi fluturi de diferite culori?