În cadrul emisiunii, prinţul a spus despre fiul său ca are o personalitate remarcabilă şi că deja a rostit primele cuvinte: „Fiul meu are acum peste un an şi jumătate, este incredibil, are o personalitate uimitoare. Deja cântă primele sale cântece. Primul său cuvânt a fost crocodil, a spus Harry. Cu toate că, prima oară a rostit  „crocodil se pare că simpaticul Archie are alt cuvânt preferat în vocabular. Acesta este „vafe, deoarece este felul său de mâncare preferat. Adorabilul Archie iubeşte să mănânce vafe la micul dejun pregătite de mama lui.

Cum să pregăteşti cele mai delicioase vafe, la fel ca Meghan Markle

Reţeta de vafe este simplă şi sănătoasă, bazată pe ingrediente naturale, zahăr brun, fructe proaspete şi scorţişoară. O poţi pregăti atât pentru micuţul tău, cât şi pentru întreaga familie. Iată de ce vei avea nevoie:

Ingrediente

Pentru aluat:

100 g făină integrală
50 g zahăr brun
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă de scorţişoară
1 linguriţă de sare
90 ml lapte integral
30 ml ulei
1 ou mare

Pentru topping:

Fructe de pădure proaspete
Sirop de arţar
Iaurt grecesc

Mod de preparare

Preîncălzeşte aparatul de vafe. Pune făina, zahărul, parful de copt, sarea, scorţişoara şi oul bătut într-un caston mare şi amestecă toate ingredientele cu un tel. Adaugă treptat laptele şi uleiul. Pune amestecul în aparatul de vafe preîncălzit şi lasă compoziţia la copt pentru 3-4 minute sau până se rumenesc. După ce sunt gata, adaugă siropul de arţar, iaurtul grecesc şi fructele proaspete. Poftă bună!

Sursă foto: Arhivă, Instagram, Shutterstock