Ce probleme a avut Adelina Pestriţu cu botezul fiicei sale? Prea mulţi invitaţi! Pe ultima sută de metri, mai multe persoane au confirmat prezenţa la botez. Mai mulţi decât erau prevăzuţi iniţial şi Adelina Pestriţu a fost nevoită să comande alte mese şi scaune.

'Apropo de locaţie, să vă povestesc. Cu 3 zile înainte de eveniment, ne-am dat seama că ne-au confirmat prezenţa mai mulţi prieteni decât ne aşteptam noi. Bucurie mare, însă ce ne facem cu sala şi cum îi aşezăm la masă. Şi am început să căutăm soluţii la această mică-mare problemă. Indiferent cum calculăm, tot nu ne ajută cu nimic. Între timp, vorbind cu cei de la locaţie, ne-au dat singura soluţie existentă şi, în acelaşi timp plauzibilă: dăm comandă la fabrică de mese mai mari de 12 locuri per bucată

Când am auzit, mi s-a părut SF. Cum să dăm comandă de mobilă înainte cu 3 zile de marele eveniment? Dacă nu este gata? Dacă nu se potrivesc? Dacă nu vor arăta ok? Cu teamă în suflet, am zis da. Trebuie să facem asta, altfel nu ne putem bucura de acest eveniment cu toţi oamenii dragi nouă, care au avut plăcerea să ne fie alături. Şi nu ne dorim să-i dezamăgim. Mesele au fost gata în 2 zile.

Apoi, cei responsabili cu decoraţiunile şi toate micile detalii, au luat măsuri pentru modificările aferente. Am schimbat mesele? Bun. Acum schimbăm şi scaunele.’ Mi se părea ireal totul, mai ales că se întâmpla pe ultima sută de metri. Era vorba de ore deja. Scaunele au fost comandate şi, cu o seară înaintea evenimentului, au ajuns în Bucureşti, după care au fost perfect aşezate, la fel ca şi florile, tacâmurile şi toate detaliile care făceau decorul să fie desprins parcă dintr-o poveste. Cel puţin aşa arăta povestea mea, a noastră, de suflet.', a povestit Adelina Pestriţu pe edamagazine.ro.

De ce a purtat Adelina Pestriţu costum şi pălărie la botez

Mulţi fani au criticat-o pentru ţinuta aleasă la botez: costum cu pălărie. Vedeta a explicat de ce a ales să poarte pantaloni în loc de fustă sau rochie.

'Alb înseamnă puritate. Mi-am dorit foarte mult pentru biserică să fie ţinute decente. Am optat pentru o ţinută cu pantalon şi pălărie, pentru că din câte ştiu femeile trebuie să aibă capul acoperit în biserică. Şi bărbaţii capul descoperit, dacă nu greşesc. Plus că mie îmi plac pălăriile. Aş purta oricând şi la orice ţinută. Mi se pare un accesoriu extrem de elegant. Cred eu că a fost o ţinută aşa cum mi-am dorit. Totul a fost foarte controversat, inclusiv ţinuta. Mă aşteptam la reacţii pro şi contra. Nu trebuie să mă placă toată lumea. (…) Îmi plac foarte mult extremele. Oamenii au gusturi diferite. Nu poţi să comentezi gusturile unui om.', a declarat Adelina Pestriţu pentru viva.ro.