Uleiul de mandarină te relaxează

Ai avut o grea şi toate ţi-au mers pe dos? Ia o pauză! O meriţi din plin. Aplică ulei esenţial de mandarină pe tâmple şi la încheieturile mâinilor (masează-te folosind mişcări circulare). Acesta are proprietăţi sedative,reduce iritabilitatea nervoasă şi reprezintă o alternativă naturală de înlaturare a stărilor de anxietate.

Uleiul de migdale regenerează ţesuturile

Uleiul de migdale înmoaie pielea,hidratează şi calmează inflamaţiile. Dacă ai unghiile fragile,uleiul de migdale le întăreşte şi le ajută să se regenereze. Aplică-l de două-trei ori pe săptămână şi vei fi uimită de rezultate. Pentru exfolierea mâinilor poţi folosi un ameste preparat în casă din două linguri de miere şi două de sare marină. Freacă mâinile cu aceasta pastă şi clăteşte-te cu apă călduţă. La final,aplică ulei esenţial de migdale.

Uleiul de alune întârzie apariţia ridurilor

Uleiul esenţial de alune e recomandat pentru toate tipurile de ten. Îl aplici seara,după ce te-ai spălat pe faţă,printr-un masaj uşor,atât pe faţă,cât şi pe gât,evitând zona ochilor. Acesta hrăneşte,calmează şi regenerează. Aplicat pe sâni şi pe decolteu prin mişcări circulare,redă elasticitatea pielii şi hidratează,întârziind îmbătrânirea.