Dacă îţi plac sărbătorile de iarnă, acolo e de tine! Mai ales că totul se întâmplă în cadrul unui eveniment care adună foarte multă lume, părinţi cu copii, adolescenţi veniţi cu gaşca, tineri îndrăgostiţi.

Până la momentul în care cele peste 500.000 de luminiţe vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalină: Globe of Death! Trei acrobaţi motociclişti vor intra într-un glob de oţel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă aşa ceva şi vine la Bucureşti pentru o demonstraţie de curaj nebun care o să îţi taie răsuflarea şi pe care nu o să o uiţi prea uşor.

Evenimentul cuprinde şi două concerte – CTC pentru toţi adolescenţii înnebuniţi după hip hop şi VUNK pentru toţi îndrăgostiţii, de la apariţia lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcaţi sau goi”.

Ai 500.000 de motive şi trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza pe Esplanada Sud. Evenimentul începe la orele 19.00, iar Şurubel, care va fi MC, va anunţa momentele în această ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminiţelor de Crăciun şi, la final, concertul VUNK.

Dacă tot te duci acolo, uită-te şi pentru cadourile de Crăciun. Nu vrei să le cauţi în Ajun, nu? La Sun Plaza deja ninge cu oferte!

Sursa foto: colourbox.com