Artistul a vorbit, în 2015, despre momentul în care a ratat şansa de a deveni tată.

„N-a fost să fie. Atunci când mi-am dorit, nu s-a putut, iar când nu mi-am dorit... Mi s-a întâmplat când eram cu o fată splendidă. Din nefericire, la momentul cu pricina, nu se putea ca ea să facă un copil. Era şi perioada aceea nenorocită când avortul nu era posibil. Dacă tatăl ei afla, ar fi „snopit-o”. Uite aşa a luat ea această hotărâre, să nu se întâmple nimic”, a povestit Mihai Constantinescu la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars. 

Artistul nu a ştiut că ar fi putut să devină tată. Abia două luni mai târziu, iubita sa i-a mărturisit ce se întâmplase.

Mihai Constantinescu a fost căsătorit cu Mihaela timp de 28 de ani. Între ei, spune astăzi Mihaela, a fost iubire adevărată, chiar dacă el era cu 14 ani mai în vârstă decât ea. Au divorţat, însă au rămas însă prieteni. Amândoi şi-au refăcut viaţă alături de altcineva. Ea este cu un alt bărbat, iar Mihai Constantinescu a întâlnit-o pe  Simona Secrier, cu care este de peste 20 de ani

Mihaela îl preţuieşte încă pe omul care i-a stat alături atâţia ani, motiv pentru care îi este alături şi în aceste momente dificile.

Artistul ar fi suferit trei stopuri cardio-respiratorii, iar şansele de supravieţuire sunt minime, după cum spun medicii. 

Citeşte şi: Ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu. Ce i-a promis surorii sale