Parcurile Disney sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase şi „magice‟ locuri de pe Pământ. De aceea sunt atât de populare în întreaga lume. Visul oricărui copil care le iubeşte pe Elsa, pe Cenuşăreasa, pe Minnie Mouse sau pe Albă ca Zăpada este să ajungă în aceste locuri. Înainte de Pandemie, încasările din biletele de intrare au fost de milioane de dolari, dar pentru fiecare vacanţă a fost nevoie de multă muncă de culise. Persoanele care lucrează la Disney, cunoscute sub numele de „Cast Members‟ au o listă de reguli pe care trebuie să o respecte cu stricteţe. De la vestimentaţie până la modul în care se comportă, toate aceste reguli sunt mult mai stricte decât în orice alt loc de muncă.

Trebuie să aibă un nume unic

Walt Disney a insistat ca fiecare angajat să aibă un nume unic în companie, deoarece acest lucru duce la mai multă prietenie între angajaţi şi la mai puţină discriminare între persoanele de diferite niveluri la locul de muncă. Dacă două persoane cu acelaşi nume, lucrează în acelaşi loc, li se vor oferi temporar un nume diferit în timp ce vor lucra în aceeaşi zonă.

Gunoiul este strâns în mod graţios

Dacă un angajat Disney vede un mic gunoi pe jos, trebuie să îl ridice imediat. Gunoaiele nu au ce căuta în cel mai fericit loc de pe Pământ! Totuşi, angajaţii Disney nu trebuie doar să se aplece şi să îl ridice, ei trebuie să folosească o manevră specială pentru a strânge gunoiul. Mişcarea se numeşte „swoop-and-scoop‟, o ghemuire graţioasă şi amuzantă pentru cei din jur.

Bijuteriile la control!