Cu toţii ne dorim relaţia perfectă,în care să nu trebuiască să-i spunem partenerului ce ne dorim,ci el să acţioneze aşa cum gândim. De multe or,însă,nu ţinem cont şi de compatibilitatea noastră. Dacă nu ţi-ai găsit încă perechea şi crezi că astrele sunt de vină,iată cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu.

Cele mai compatibile zodii cu Berbecul în relaţia de cuplu sunt:Gemeni,Leu,Săgetător,Vărsător

Semn de foc,agil,energic şi pasional,Berbecul se va înţelege,evident,cu cineva la fel ca el sau cu cineva care îi poate întreţine flacăra ce-l animă în fiecare zi. Va avea o relaţie de cuplu incendiară cu Leul sau Săgetătorul,dar şi cu zodiile de aer,Vărsător sau Gemeni,va putea menţine o relaţie palpitantă,unde semnul de aer va aduce noutatea,iar Berbecul nebunia.

Cele mai compatibile zodii cu Taurul în relaţia de cuplu sunt:Rac,Fecioara,Capricorn,Peşti

Semn de pământ,deci bine înfipt cu picioarele pe pământ,taurul este o fire puternică,încăpăţânată,dar familist convins,în care poţi avea încredere. Face familie perfectă cu semnele de pământ surori,Capricorn şi Fecioară,dar se poate simţi împlinit emoţional cu Racul sau Peştii,formând o relaţie de cuplu plină de dragoste.

Cele mai compatibile zodii cu Gemenii în relaţia de cuplu sunt:Berbec,Leu,Balanţă,Vărsător

Semnul de aer ce guvernează zodia Gemenilor îi face pe aceştia să fie adaptabili oriunde şi oricând,să fie persoane foarte comunicative şi care manipulează foarte uşor. Ei se plictisesc destul de uşor,de aceea au nevoie de semne asemănătoare,ca Balanţa sau Vărsătorul,pentru ca împreună să viseze. Un semn de foc plin de dinamism cum sunt Leul sau Berbecul îl pot ţine pe loc pe alunecosul din zodia Gemeni şi pot face un cuplu desăvârşit.

Cele mai compatibile zodii cu Racul în relaţia de cuplu sunt:Taur,Fecioara,Scorpion,Peşti

Racul,cea mai sensibilă din zodiac,îşi doreşte dragoste,familie şi stabilitate. Iar acestea le poate primi de la cei de acelaşi semn,apa. Peştii îi voi copleşi cu devotamentul lor,iar Scorpionii sunt extrem de atenţi atunci când se simt iubiţi,iar Racul ştie cum să iubească cu patos. Taurul şi Fecioara pot fi alte opţiuni bune în relaţia de cuplu,acestea oferindu-i mereu stabilitatea de care are nevoie,însă nu întotdeauna pot suporta criticile fecioarei sau răceala taurului.
 

Cele mai compatibile zodii cu Leul în relaţia de cuplu sunt:Berbec,Gemeni,Balanţă,Săgetător

Artist de fel,cu coama veşnic coafată,Leul este un creativ,emotiv şi un iubăreţ al zodiacului. El nu poate fi înţeles de prea multă lume,deci trebuie să aveţi grijă pe lângă cine nimeriţi. Împreună cu Berbecul şi Săgetătorul,semne de foc ca şi Leul pot face un cuplu fără egal,atunci când fiecare renunţă câte puţin la orgoliul lui. Iar cu Balanţa şi Gemenii,aproape la fel de exuberante ca şi Leul vor face o pereche foarte echilibrată,căci se completează perfect.

Cele mai compatibile zodii cu Fecioara în relaţia de cuplu sunt:Taur,Rac,Scorpion,Capricorn

Pragmatice,analitice şi cu tendinţa de a fi puţin prea perfecţioniste,fecioarele sunt extrem de fidele şi stabile. Taurul şi Capricornul îl pot înţelege perfect şi pot face casă bună. Dintre zodiile de apă,Scorpionii se vor simţi atraşi de loialitatea Fecioarelor,iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperaţi.

Cele mai compatibile zodii cu Balanţa în relaţia de cuplu sunt:Gemeni,Leu,Săgetător,Vărsător

Dintre aerieni cel mai justiţiar,plin de farmec şi diplomat semn,Balanţa va forma un cuplu ideal cu Gemenii sau Vărsătorii,cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă,căci sunt doi visători libertini şi ştiu să-şi acorde spaţiul necesar. Împreună cu Leul pot face un cuplu ca la Hollywood,vor străluci plini de ei şi se vor iubi ca în poveşti. Cu Săgetătorul va face casă echilibrată bazată pe dreptate şi corectitudine.

Cele mai compatibile zodii cu Scorpionul în relaţia de cuplu sunt:Rac,Peşti,Fecioara,Capricorn 

Iubirea unui Scorpion te poate copleşi,pasiunea lui este foarte intensă şi se aprinde pe zi ce trece,iar dacă nu-ţi plac relaţiile de cuplu siropoase nu poţi ţine pasul cu amantul perfect al zodiacului. Aşa că sunt puţini care îi înţeleg pasiunea,Racii şi Peştii,semne de apă ca şi Scorpionul,se pot lăsa la fel de bine pradă pasiunii şi pot face faţă unei relaţii pline de romantism. Scorpionul,pentru că oferă atâta dragoste nu suportă să fie înşelaţi sau minţiţi în relaţie,de aceea mai poate face casă bună cu Capricornul şi Fecioara,care nu-l vor trăda niciodată.

Cele mai compatibile zodii cu Săgetătorul în relaţia de cuplu sunt:Berbec,Leu,Balanţă,Vărsător

Intelectuali,oneşti,veşnic pozitivi şi zâmbitori,persoanele din zodia Săgetătorului pot fi schimbătoare şi nehotărâte,de aceea fac casă bună cu Berbecul şi Leul,care pot ţine pasul cu ei. Deşi pare un visător,şi de aceea se potriveşte perfect cu aventurierul Vărsător,el este loial şi foarte corect şi îşi doreşte o lume la fel. Balanţa îi poate oferi stabilitate şi îl poate ţine pe linia de plutire atunci când Săgetătorul pică prea adânc în neliniştea care îl caracterizează.

Cele mai compatibile zodii cu Capricornul în relaţia de cuplu sunt:Taur,Fecioara,Scorpion,Peşti

Nu există semn mai disciplinat,pragmatic şi cu o vedere în perspectivă mai bună decât a Capricornului. Pentru multe semne ale zodiacului poate fi mult prea rigid,însă nu şi pentru Taur sau Fecioară,ghidate de aceleaşi idealuri în viaţă.
 
Scorpionii se vor bucura de ambiţia Capricornului,de stabilitatea emoţională şi seriozitatea cu care tratează problemele din viaţă. Peştii vor fi foarte fascinaţi de verticalitatea acestei zodii,ei fiind alunecoşi din fire,şi îşi vor dori un model demn de urmat,astfel că vor fac o relaţie de cuplu fericită.

Cele mai compatibile zodii cu Vărsătorul în relaţia de cuplu sunt:Berbec,Gemeni,Balanţă,Săgetător

Vărsătorul,considerat ca geniul zodiacului,pentru că sunt multe nume de savanţi şi genii în istorie ce s-au născut sub acest semn,îşi doresc libertate şi înţelegere. El trebuie să inventeze,să se simtă în largul lui şi să fie gata oricând de o nouă aventură. Aşadar,va face o relaţie de cuplu excelentă cu Săgetătorul,care îl va urma şi susţine în toate nebuniile vieţii lui şi cu Berbecul,care îl va inspira şi va fi o sursă nesfârşită de idei. Cu Balanţa va avea o relaţie de prietenie absolută,care poate dura o veşnicie,iar Gemenii îi pot oferi o relaţie amoroasă aprinsă,dar nu tot timpul au răbdare cu aceşti visători neobosiţi.

Cele mai compatibile zodii cu Peştii în relaţia de cuplu sunt:Taur,Rac,Scorpion,Capricorn

Peştii vor iubire infinită,sunt foarte romantici şi nu degeaba sunt consideraţi alţi buni amanţi ai zodiacului. Sunt înflăcăraţi şi pot face o relaţie de cuplu magnifică cu Scorpionii,aceşti siropoşi fără cusur,dar şi cu Racii,care îi vor declara iubirea veşnică şi absolută,pe care o caută Peştii cu atâta disperare. Dacă însă nu dau peste zodii de apă ca el,fac pereche bună cu Taurul sau Capricornul,care îi pot oferi stabilitatea si fidelitatea de care aceştia au nevoie pentru a da tot ce este mai bun şi frumos din ei.
 
Atunci când ne căutăm sufletul pereche şi ne dorim o relaţie de cuplu bună trebuie să ţinem cont de lucrurile pe care le avem în comun. Zodiile din aceleaşi semne se pare că sunt cele mai compatibile în relaţia de cuplu,dar asta nu înseamnă că nu putem avea o familie fericită cu oricare din semne dacă dragostea este ceea ce ne apropie de celălalt.