Renaşterea romantică


Inspiraţia anul 2018 este perioada renascentistă romantică. Rochiile cu imprimeuri florale sunt la ordinea zilei, mânecile evzate şi lungi, volănaşele, dantela sunt văzute în marile prezentări din modă din întreaga lume. Şi pentru că mai este foarte puţin până la primăvară, ai grijă ca în garderoba ta să se găsească aceste articole vestimentare.

Iubitorii de lavandă


Ultra violet este culoarea aleasă de Institutul pentru pentru 2018. Culorile pastelate sunt întotdeauna o bucurie, mai ales când este o femeie care apreciază delicateţea, frumuseţea şi feminitatea. Ultra violetul poate fi culoarea anului, dar creatorii de haine aleg să creeze haine de nuanţe de mov, cea mai des văzută fiind delicata lavandă. Pantofi, haine, accesorii, păr, unghii şi machiaj, toate conţin o nuanţă uşoară de lavandă.

Paiete în timpul zilei


Au dispărut zilele în care hainele cu paiete erau purtate pe timpul nopţii. Multe fashioniste aleg să includă în ţinutele lor de zi articole vestimentare cu paiete, ele fiind la modă în anul 2018. Pregăteşte-te să porţi paiete şi panglicile metalice, e timpul să străluceşti!

Pantaloni cu talie înaltă


Pantalonii cu talie înaltă sunt, din nou, la modă. Perfecţi pentu ţinutele office, pantalonii cu talie înaltă pot înlocui cu succes o fustă sau o rochie când sunt asortaţi corespunzător. O veste bună pentru femeile care optează pentru stilul casual – pantalonii cu talie înaltă pot fi purtaţi şi ţinutele de zi cu zi.

 Credite foto: www.csardesign.com; www.glamradar.com