Când vine vorba de nunţile fastuoase, vedetele nu se dau înapoi de le cheltuieli! Milioanele de dolari din cont le permit să îşi cumpere şampanie exclusivistă, mâncare făcută de cei mai buni bucătari din lume, haine deosebite, realizate de marii designeri din lume, bodyguarzi, decoruri impresionate şi multe alte detalii care le transformă ceremonia într-una cum mulţi ar visa. De la actori emblematici, la nume regale, cu toţii şi-au dorit să epateze prin acest eveniment.

Celine Dion şi René Angélil

Celine Dion şi René Angélil au trăit una din cele mai frumoase poveşti de dragoste şi au avut o relaţie solidă care a durat 35 de ani. Potrivit bestlifeonline, nunta celor doi, din anul 1994, a costat aproximativ 500.000 de dolari. Cântăreaţa a cheltuit o sumă mare pe rochia sa cu trenă de 6 metri, dar şi pe accesoriul pe care l-a avut pe cap, făcut din cristale, care a cântărit şapte kilograme. Cuplul s-a căsătorit la Bazilica Notre-Dame, din Montreal, iar ceremonia a fost transmisă de televiziunea canadiană. 

Priyanka Chopra şi Nick Jonas

Actriţa Priyanka Chopra şi cântăreţul Nick Jonas şi-au sărbătorit dragostea cu o nuntă care a durat mai multe zile. Nunta celor doi, din anul 2018, a avut loc în Jodhpur, Mumbai şi New Delhi, India, deoarece vedetele au avut parte de două ceremonii, una hindusă şi una occidentală. Cele două ceremonii ar fi costat 800.000 de dolari, iar una dintre cele mai mari cheltuieli ale evenimentului a fost rezervarea unui hotel întreg, care a costat peste 400.000 de dolari.