Rowan Atkinson este un actor de comedie extraordinat, genial care a devenit cunoscut datorită personajului Mr. Bean. Chipul lui familiar şi expresiv este unul pe care milioane de fani de pe tot globul îl recunosc cu drag ca făcând parte din cele mai iubite amintiri legate de programele de televiziune. Fiind unul dintre cei mai apreciaţi actori din Marea Britanie, Atkinson a adus umorul în casele compatrioţilor săi. În scurt timp, imaginea lui Atkinson a devenit sinonimă cu Mini Cooper-ul său, pe care-l conducea în aproape fiecare episod. În viaţa reală, însă, Rowan Atkinson a depăşit visul de a sta la volanul unui Mini Cooper. A strâns rapid o colecţie de vehicule care valorează cu mult peste 15.000.000 de dolari. Obsesia lui pentru automobile face din garajul lui unul pe care fanii doar visează să-l viziteze.

Actorul şi comediantul britanic a cheltuit o parte considerabilă din averea sa uriaşă de 150 de milioane de dolari pe o serie de automobile rapide şi sofisticate. Garajul său emană strălucire şi exorbitanţă. Conţine mai multe capodopere inginereşti ca legendarul şi rarul Aston Martin V8 Zagato, precum şi emblematicul BMW 328. Colecţia sa de automobile este una dintre cele mai frumoase din lume. Este o combinaţie de viteză, raritate şi stil.

BMW 328 Roadster, în valoare de 1.200.000 de dolari

În garajul lui Rowan Atkinson se găseşte un automobil clasic, cu totul special, care adaugă mult caracter colecţiei sale. Una dintre cele mai de preţ posesiuni ale sale, această maşină rară a fost creată între 1936-1940, cu o transmisie manuală standard cu 4 trepte. Având în vedere natura rară a acestei maşini, se presupune că Atkinson o păstrează pentru ocazii speciale, deoarece piesele pentru această frumuseţe ar fi nu numai scumpe, ci şi foarte greu de găsit.

Un Aston Martin V8 Zagato din 1986, care valorează 670.000 de dolari