Te aşteptăm la cel mai cool eveniment de streetball şi street art pentru tineri! Dacă îţi place baschetul şi vrei să ai parte de o experienţă nouă şi creativă, nu ezita! Vino alături de noi!

Condiţiile de participare? Să ai între 8-30 ani, să fii elev, student sau absolvent şi să fii dornic de distracţie. Nu contează dacă eşti fată sau băiat, e important să iei cu tine 2-3 prieteni şi să vii în Tei. 

Înscrie-te la cea mai relaxată competiţie de baschet 3x3! Ştim că vii pentru plăcerea de a juca alături de prietenii tăi, dar noi te vom încânta şi cu super-premii!

Cum faci? E simplu! Consultă regulamentul şi înscrie-te până pe 20 mai la creativesports.ro/evenimente .

Totodată, poţi găsi formularul de înscriere şi aici:

https://docs.google.com/forms/d/10jVDgjWDGPqJT0xC2Lj2W0RT_iWWj0_0KQ3KrjLyBPk/edit

Data limită de înscriere la competiţia 3x3 : 20 mai 2019 ora 20:00

La această ediţie a eveimentului HAI ÎN TEI SĂ 3la3, vă aşteptăm cu baschet 3x3 şi concursuri de aruncări. Punem la bătaie şi întreceri NERF, demonstraţii de graffiti, arte vizuale, majorete, muzică live, cafea bună, gustări şi foodtrucks preferate + multe alte chestii tari!

Vino să te simţi bine într-un loc unde sportul fuzionează cu arta. Hai în Tei să vezi cum transformăm acest complex în cel mai tare hub sportiv şi artistic din Bucureşti!

În plus, poţi să vezi cum se continuă cel mai simpatic mural desenat din dragoste de baschet de Alexandru Ciubotariu (aka Pisica Pătrată) special pentru #HIT şi să te bucuri de muzică bună powered by Roton Music!