Sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, orchestra va susţine Concertul Extraordinar de Anul Nou 2020, aflat la a şasea ediţie. Organizat de Fundaţia „Calea Victoriei“, seara muzicală va avea loc la Sala Radio, în data de 7 ianuarie, ora 19.00.

Una dintre cele mai tinere şi mai dinamice orchestre din România, Symphactory Orchestra a fost fondată în februarie 2012, impresionând la fiecare apariţie cu programe inedite şi performanţe de excepţie. Concertul de Anul Nou 2020 îl va avea ca invitat special pe bas-baritonul Zoltan Nagy, artist cu o carieră internaţională impresionantă. Baritonul clujean este unul dintre cei mai apreciaţi artişti lirici români, la nivel mondial. La 35 de ani, Nagy a cucerit scenele unora dintre cele mai renumite teatre şi opere ale lumii, inclusiv Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera din Hamburg, Filarmonica din Singapore şi Opera din Bilbao.

Concertul din 7 ianuarie, care deschide sezonul muzical bucureştean, va fi plin de magie, în program fiind Boléro-ul lui Maurice Ravel, dar şi lucrări de Rimski-Korsakov, Emmanuel Chabrier, Manuel de Falla, Gerónimo Giménez şi Carlos Gardel.

Biletele se pot cumpăra prin reţeaua Eventim sau din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas sau din benzinăriile OMV. Preţul acestora este de 95 lei, 125 lei sau 150 lei.